Magazin AIRSOFT

Arme airsoft, pusti, pistoale, echipamente, munitie

Magazin AIRSOFT

Full Description


Airsoft-Buzau.ro este magazin online de arme si echipamente airsoft
Magazin Airsoft Romania
www.AirSoft-Buzau.ro este magazin online de arme si echipamente airsoft.
Veti gasi pe site-ul nostru arme airsoft de la Pusti AEG , Pistoale AEP, Green-Gas si Pusti SNIPER, pana la GRENADE, LANSATOARE si restul de echipamente necesare. Pe scurt, avem o gama larga de produse airsoft, disponibila online pentru fiecare dintre voi.
Acest magazin a fost infiintat in anul 2013 din dorinta de a aduce pe piata din Romania o sursa de replici, echipamente si accesorii de airsoft, la un pret accesibil pentru practicantii acestui sport, astfel eliminand nevoia de a lansa comenzi pe siteurile de specialitate din Europa, China sau America.
Care sunt avantajele clientilor nostri?
1 Au acces la preturi corecte
2 Beneficiaza de livrare in 24-48 de ore pentru produsele aflate pe stoc
3 Problemele de mentenanta si garantie le rezolva direct cu noi. Astfel in cazul
unei defectiuni nu se mai plateste transportul unei replici pana la un furnizor strain.
4 Toti clientii beneficiaza de dreptul de retur in 10 zile fara motiv, pentru comenzile on-line. In acest fel daca produsul comandat nu este conform asteptarilor sau pur si simplu nu iti mai place, acesta se returneaza.
5 In cazul in care vrei un produs pe care nu il avem in oferta, o sa facem tot posibilul pentru achizitionarea acestuia.
6 Pentru comenzi sau informatii programul nostru este: L-V: 10:00-24:00
7 Pentru Bucuresti putem asigura livrarea gratuita a comenzilor indiferent de valoare, prin livrarea personala. Astfel clientul poate proba produsul inainte de achizitionare.
8 Pentru comezile de grup oferim discount in functie de valoarea produselor. Prin acest serviciu vrem sa usuram si sa scapam de griji oamenii care vor sa efectueze comenzi mai mari pe siteurile din Europa. Astel clientii nostri beneficiaza de un pret mai mic si garantie directa in Romania.
9 Asiguram gratuit mentenanta replicilor achizitionate de la noi. Mentenanta include montarea si demontarea replicii, curatarea si gresarea tuturor componentelor si reglarea replicii si a sistemelor optice.
10 Asiguram gratuit instalarea diferitelor componente de tuning a replicilor, in cazul achizitionarii pieselor de la noi. Costul manoperei este zero. Vrei sa schimbi teava, guma, pinioanele, arcul, pistonul sau orice alta componenta? Facem noi asta pentru tine.
 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)Leave a Reply

Ypu.ro