Dantela si Matase

materiale textile, dantela, matase, voal, satin, broderii, blana, piele, paiete, tulle

Dantela si Matase

Full Description


Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai nevoie de materiale de calitate.
Poate ca esti la un pas de terminarea unui model care ti -a luat prea mult timp, dar nu gasesti materialele necesare. Numai de tine depinde sa il termini chiar acum. Maine poti tine in mana materialele de calitate pe care le cauti.
Te pasioneaza creatia vestimentara sau te pricepi sa-ti lucrezi singura tinute prin care sa-i impresionezi pe cei din jur?
Ai ajuns unde trebuie.
Ai pe cineva care poate sa-ti faca o rochie frumoasa si vrei sa-ti alegi chiar tu materialele?
Ai ajuns unde trebuie.
Ai un atelier de creatie vestimentara si cauti materiale deosebite, care sa corespunda calitativ si sa te ajute sa-ti pui in practica ideile tale frumoase?
Ai ajuns unde trebuie.
Ai o firma de confectii sau esti profesionist? Discutam ca intre profesionisti. Iti trimitem mostre de material, ca sa faci probe de spalat si de calcat si incercam sa-ti satisfacem cerintele specifice. Putem gandi si o relatie contractuala.
Ai ajuns unde trebuie.
Oferta noastra cuprinde materiale de calitate deosebita, importate de pe pietele orientale: dantela de bumbac, matase sau poliester, voaluri de matase naturala, shantung, materiale cu paiete, broderii, pietre, tulle brodat, saten pentru dublura. Pretul este legat, firesc, de calitatea materialelor oferite. Oferta se completeaza si se diversifica zi de zi.
In continuare te lasam sa te convingi ca noi suntem solutia creatiilor tale!
 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)Leave a Reply

Ypu.ro